\"\"   Nici un eveniment  nu se petrece fără un desert de sărbătoare! Fie că sunt prăjituri simbolice într-un cerc mic de prieteni sau un tort mare de nuntă – desertul reprezintă o etapa esențială în încheierea oricărei sărbători.

   Compania ”Tortik” propune clienților săi torte atît de gustoase, încît nici cei mai mari iubitori ai confortului casnic nu vor părăsi sărbătoarea înainte de timp, așteptînd cu nerăbdare desertul.

    Pentru confortul dvs. noi am împărțit asortimentul larg pe categorii, fiecare dintre acestea conținînd imaginea torte și a altor dulciuri:

    Fiecare festivitate este individuală în felul ei. Chiar și această sărbătoare populară, cum este Anul Nou sărbătorit într-o companie necesită un desert deosebit în dependență de vîrsta și interesele celor invitați. De aceea noi vă garantăm pregătirea tortelor personalizate pentru fiecare. Poate ați văzut tortul mult visat într-un film sau o revistă? Noi vom reproduce torta din imagine special pentru dvs.!

    Pregătirea tortelor este un proces migălos, pentru că fiecare element de design poate fi executat în mai multe variante. Noi alternăm blaturile, crema, descriem în detalii recetele tortelor, variem cu accesoriile pentru a vă prezenta varianta optimă!

   Tort la comandă – este varianta optimă pentru cei care apreciază individualitatea sa și doresc să-și surprindă plăcut oaspeții.

    Tort pentru copii, de nuntă, deserturi pentru evenimente corporative – este nici pe departe lista completă de dulciuri gustoase, pregătite de cofetarii noștri. Noi de asemenea vă vom sugera cum să decorați torta, vă vom recomanda rețete optime și ne vom împărți cu  rețetele noastre. O astfel de abordare face ca compania  ”Totik” să devină tot mai populară pe piața organizatorilor de festivități și contribuie la asocierea tortelor din Chișinău anume cu tortele de la ”Tortik”!

    La noi puteți comanda nu doar torte dar  puteți alege și prăjituri și copturi, cerute mai mult la sărbători mai mici.

    Torte gustoase și proaspete în Moldova puteți comanda acum la “Tortik” !