Tortik » Despre noi

Torte, prăjituri și copturi doar pentru Voi!

   “Tortic” adună toată popularitatea printre iubitorii de dulciuri din Moldova, deoarece oferă produse cu adevărat unice. Cum am obținut formula perfecta pentru fiecare recetă? Răspunsul e simplu – pentru pregătirea desertului noi folosim doar ingredient natural – așa cum face cea mai bună gospodină. Comandă torte!

Dimineață magică cu "Tortik"

Starea bună de spirit pentru întreaga zi se formează de dimineață, atunci cînd deschideți ochii și vedeți ființa iubită. Dar poate în această zi obișnuită, el va pregătit ceva special? O surpriză dulce, splendid ornată va crea o dispoziție ca într-un basm magic pentru tot restul zilei.
Vezi...

Lumea magică

Delicate și delicioase tortele și prăjiturile gătite din cele mai proaspete produse, în care este gîndit fiece accesoriu și justificat fiece ingredient – sunt minuni culinare în care și cei maturi se întorc în copilărie în care toți așteaptă cu nerăbdare desertul fără să fie atenți la felul principal de mincare.
Vezi...

Mica surpriză

O surpriză mică este o picătură de atenție și grijă ce poartă în sine emoții pozitive. Aduceți pe fața celor dragi buna dispoziție, dăruindu-le acest cadou dulce. Mereu proaspătă și delicioasă, cu un ornament original făcut de mînă, torta face o zi obișnuită din săptămînă, mai specială.
Vezi...