Tortik » Torte

Torte pentru evenimente festive

   De ce compania ”Tortik” se bucură de tot mai multă popularitate în Moldova? Raspunsul nostru e ca noi putem pregăti absolut orice tortă la comandă! Convingețivă singuri vizualizînd imaginile cu torte. Împărtășiți-ne doar preferințele dvs. pentru viitorul eveniment și noi vom putea să vă ajutăm în alegerea unui desert perfect!

Torte pentru copii

Tortele pentru copii – reprezintă o poveste, pe care părinții din răsputeri se străduie s-o creeze și s-o susțină, iar noi îi ajutăm. Nici o serbare nu va fi într-adevăr magică și uimitoare pentru copil, dacă pe masa de sărbătoare nu va fi o tortă frumoasă și gustoasă.
Vezi...

Torte de nuntă

Torta de nuntă – este cea mai importantă figură la nuntă după mire și mireasă. Este inspirația, născută din frumusețea miresei, din rochie, bijuterii, buchetul ei și realizată în practică prin arome, umpluturi, etaje, figurine dulci.
Vezi...

Torte corporative

Tortele corporative – sunt niște articole de cofetărie, pregătite după scheme individuale. Brutarii noștri vă vor da ascultare în materie de gama cromatică și design, ca această tortă să fie anume torta companiei dvs.
Vezi...

Torte de sărbători

Pentru ce sărbătoare vă pregătiți astăzi? Poate urmează ziua Sfîntului Valentin și doriți să-i faceți persoanei iubite un cadou cu adevărat dulce? Atrageți atenția la tortele în formă de inimă, ornate frumos cu flori gingașe.
Vezi...

Torte exclusive

Torta exclusivă – este anume acel cadou, care e capabil să accentueze individualitatea celui care primește acest desert.
Vezi...

Torte de Crăciun

Anul Nou – este unul din puținele evenimente, sărbătorite de întreaga planetă, învăluind planeta într-o atmosferă fabuloasă.
Vezi...