Tortik » Torte » Pentru copii

Torte pentru copii

   Tortele pentru copii – reprezintă o poveste, pe care părinții din răsputeri se străduie s-o creeze și s-o susțină, iar noi îi ajutăm. Nici o serbare nu va fi într-adevăr magică și uimitoare pentru copil, dacă pe masa de sărbătoare nu va fi o tortă frumoasă și gustoasă. Tortele cofetăriei ”Tortik” pregătite pentru copii vor face din orice sărbătoare una de neuitat. Un tort în formă de mașinuță, corabie, torta-laptop sau i-phone nu va lăsa indiferent nici un băiețel. Iar o fetiță se va bucura nespus de o tortă cu zîne, păpuși sau prințese. În plus, copiii se pot bucura de felicitările eroilor preferați din desene animate - Mickey și Minnie Mouse, Donald Duck, Winnie the Pooh, Shrek, și alți eroi minunați.

   Pregătindu-vă de serbare, puteți să vă interesați ce ar dori copilul să vadă pe masa de sărbătoare. Dacă cunoașteți preferințele copilului dvs. și doriți să-i faceți o surpriză, cofetarii noștri vor realiza orice fantezie posibilă.  Tortă în formă de un instrument muzical preferat, teren de fotbal sau minge, orice subiect important din viața omagiatului vor aduce, fără îndoială, bucurie și amintiri plăcute.

   Pregătind torte pentru copii, cofetarii noștri au în vedere nu doar vîrsta și gusturile copilului, dar și sugestiile părinților în legătură cu componența blatului și cremei. Compania ”Tortik” utilizează doar produse calitative și proaspete. Comandă o tortă!