Torturi pentru Copii

Torturile pentru copii reprezintă o poveste, pe care părinții, din răsputeri, se străduie s-o creeze și s-o susțină, iar noi îi ajutăm. Nici o serbare nu va fi într-adevăr magică și uimitoare pentru copil, dacă pe masa de sărbătoare nu va fi o tortă frumoasă și gustoasă. Torturile cofetăriei ”Tortik” pregătite pentru copii vor face din orice sărbătoare una de neuitat. Torturi în formă de mașinuță, corabie, torta-laptop sau i-phone nu va lăsa indiferent nici un băiețel. Iar o fetiță se va bucura nespus de o tortă cu zîne, păpuși sau prințese. În plus, copiii se pot bucura de felicitările eroilor preferați din desene animate – Mickey și Minnie Mouse, Donald Duck, Winnie the Pooh, Shrek, și alți eroi minunați.

Pregătindu-vă de serbare, puteți să vă interesați ce ar dori copilul să vadă pe masa de sărbătoare. Dacă cunoașteți preferințele copilului și doriți să-i faceți o surpriză, cofetarii noștri vor realiza orice fantezie posibilă.
Tortă în formă de un instrument muzical preferat, teren de fotbal sau minge, orice subiect important din viața omagiatului vor aduce, fără îndoială, bucurie și amintiri plăcute.

Pregătind torturi pentru copii, cofetarii noștri au în vedere nu doar vîrsta și gusturile copilului, dar și sugestiile părinților în legătură cu componența blatului și cremei. Compania ”Tortik” utilizează doar produse calitative și proaspete. Comandă o tortă!